AirTrack | AirTrack P2

600x200x20 cm

Varenr: 183244

Anbefalt luftmengde for AirTracks

28 999,- ink. mva.
23 199,- eks. mva.
23 199,- Exkl. moms
28 999,- Inkl. moms
28 999,- sis.alv.
23 199,- ilman alv.
Antall: (Stk):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
Bestillingsvare 21 dager (estimat)
Velg varianter...

AirTrack P2 fra AirTrack Factory av svært høy kvalitet. AirTrack P2 er et fantastisk redskap til turn, tricking og cheerleading. Den gir mer sprett enn AirFloor, men mindre enn AirTrack P3.
P2 er smalere og tynnere enn P3 og egner seg derfor bedre til gymnaster på høyere nivå. Trening på AirTrack gir myke take-off og landinger og derav færre skader enn tradisjonelle treningsmatter. AirTrack trening gir mer tid i luften og du får mer tid til å øve på ulike teknikker og de samme sprangene kan gjentas flere ganger. Den oppblåsbare turnmatten er super til mange ulike øvelser. Alle AirTrackene testes 2 ganger. Den første testen er 24 timer etter at tracken er ferdigprodusert. AirTracken pumpes opp til 120 mbar dvs. dobbelt så mye trykk på som vanlig. Etter 16 timer skal trykket være minst 95 mbar for at AirTracken skal passere kvalitetstesten. Så testes den igjen etter 3 dager, fyller ut sjekkliste på kvalitet, rengjør og pakker. Først da er AirTracken klar for levering!

 

Hva gjør AirTrack P2 bedre enn de andre airtrackene i markedet?
Overflaten er flatere og hardere enn de fleste andre airtracker. AirTracken pumpes opp på for hånd, da er det ingen forstyrrende lyd fra pumpe når tracken er i bruk i tillegg til at det er energi/kostnadsbesparende. AirTrack P2 er lett og mer kompakt enn de fleste andre i markedet. Den tåler svært høyt lufttrykk og det tar bare 4 minutter å pumpe opp/pumpe ut lufta av AirTracken. Trykket er lett å regulere. Etter at AirTracken er pumpet opp vil den holde trykket i timesvis. En eventuell etterfylling tar bare et par sekunder.

AirTracken kan brukes på alle gulv. Den er lett å transportere mellom ulike haller ifht andre Airtracker da den veier forholdsvis mindre enn de fleste andre Airtracker. Den kan transporteres i vanlige biler.    

 

Forskjellen på AirTrack P2 og P3 er:

 • AirTrack P2 er 20 cm høy - P3 er 30 cm høy
 • AirTrack P2 har mindre sprett enn P3 
 • AirTrack P2 er 2 meter i bredde og egner seg derfor for gymnaster på høyere nivå.

 

Spesifikasjoner:

 • Dimensjoner:   
  - Lengde: 6 / 8 / 10 / 12 / 15 meter
  - Bredde: 2 meter
  - Tykkelse/høyde: 20 cm
 • Farge: overflate blå, sider grå, midtstripe grå

 

Lagring (uten luft)

 • Størrelse og vekt
  - 6 meter: 50 x 35 x 32 cm / Vekt: 39,6 kg
  - 8 meter: 78 x 58 x 32 cm / Vekt: 52,8 kg
  - 10 meter: 85 x 55 x 35 cm / Vekt: 66,0 kg
  - 12 meter; 90 x 55 x 35 cm / Vekt: 79,2 kg
  - 15 meter: 100 x 50 x 35 cm / Vekt: 99,0 kg

    

Materiale:

 • AirTrackene er laget av materialer i svært høy kvalitet.
 • Materialet i kalles Double Wall Fabric (DWF). Det er en 2 lags luftett duk. 
 • AirTrackProduktene er produsert av spesialister i Europa av de beste materialer. Alle AirTrackProduktene testes 2 ganger mht lufttrykk. Den første testen er 24 timer etter at produktet er ferdigprodusert. Deretter etter 3 dager. Man gjennomgår så ut en grundig sjekkliste på kvalitet før produktet blir rengjort og pakket.

 

MERK: I løpet av de første ukene må Airtracken brukes på begge sider. Transportvogn til Airtracken kan også bestilles i tillegg. 

 

 

Hvorfor betale mer for en original AirTrak fra AirTrack Factory?
Et AirTrack Factory produkt:

 • Har rette linjer laget for hånd. Midtstreken på en P3 og den uthevede midtlinjen på AirBeam er eksempler på disse rette linjene.
 • Er laget med et grundig testet og nøye utprøvd lim, ikke varm luft for å feste to deler sammen. Dette gjør at produktet ikke sprekker sømmene.
 • Borrelåsen på undersiden er sydd på med doble kanaler, i alle avrundinger og på sidene.
 • Myke håndtak med ekstra forsterkning i perfekt avstand.
 • Sømmer og linjer på undersiden er beskyttet når AirTracken ligger flatt, ingen bulker eller hakk i sømmer eller linjer.
 • Du kan stole på at den oppgitte størrelsen på produktet stemmer.
 • AirTrack factory har sin egen design og høy kvalitets produksjonslokaler som sikrer kvaliteten i alle ledd fra tegnebordet til ferdig produkt.
 • Kun de originale AirTracks fra AirTrack factory som har den spesialvevde hoppeduken som sikrer skånsomme landinger for leddene. 

 

 

AirTrack produktene er produsert av spesialister i Europa av de beste materialer. 
 

 
 

 

Spørsmål og svar

Kundeanmeldelser