Crocs Bistro Hvit 46 Originale Crocs fra USA

Crocs Bistro Hvit 46

Originale Crocs fra USA

Varenr: LE075HV-46
Størrelse
466,- ink. mva.
373,- eks. mva.
373,- Exkl. moms
466,- Inkl. moms
466,- sis.alv.
373,- ilman alv.
Antall: (Par):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
4 på lager
Velg varianter...

Det er ingen som har større behov for, eller fortjener, ergonomiske sko perfekt for de som jobber som dommere i Norsk Svømming. Crocs™ Bistro sko har alt som man ønsker av en arbeidssko. Den originale Crocs™ skoen var utgangspunktet, og disse nye skoene for kvinner og menn har egenskaper som er viktige under arbeidet.  

 

Crocs™ Bistro har nytt sålemønster, Crocs Lock™-mønster i sålen overgår industristandardene for sklimotstand. De oppfyller med god margin kravene til sklimotstand på olje, vann, såpe og en rekke glatte overflater. Dessuten setter ikke sålene merker. For å beskytte føttene dine enda bedre under arbeidet, har disse skoene lukker tå og hæl og tykkere metatarsal-område. Selvsagt har vi ikke glemt komforten. Crocs™ Bistro sko er laget av vårt innovative croslite™ materiale. Disse skoene passer perfekt fordi de tilpasser seg føttene dine.  

 

Hvis du prøver et par Crocs™ Bistro sko er det ikke sikkert at du ikke vil ta dem av igjen. Aldri mer ømme føtter. Kjøp Crocs™ Bistro sko i dag!

Kundeanmeldelser

95078