Club Power Paddles | Str. XS | Rød Fra 10 - 13 år Club Power Paddles | Str. XS | Rød Fra 10 - 13 år Club Power Paddles | Str. XS | Rød Fra 10 - 13 år

Club Power Paddles | Str. XS | Rød

Fra 10 - 13 år

Varenr: CS188199-XS
Størrelse
S
M

Størrelsesguide Strokemaker Paddles

179,- ink. mva.
143,- eks. mva.
143,- Exkl. moms
179,- Inkl. moms
179,- sis.alv.
143,- ilman alv.
Antall: (Par):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
20+ på lager
Velg varianter...

Club Paddles fra Klubben AS
Paddlerne som er utformet etter ønske fra elitesvømmere.

Lette padlere med hull for stabilitet og riktig følelse i vannet. Leveres med gummistrikk.

 

Padlere for svømming benyttes på flere ulike måter for å forbedre din svømming. Du bygger styrke i overkroppen/armene, men også for teknikktrening.

 

Størrelse

Når du skal velge størrelse på padlere er det som betyr noe den reelle størrelsen på håndflaten. Er du usikker på hva den er, finn frem målebåndet og mål hånden din fra tuppen av langfingeren og ned til der håndbaken slutter. Mål også håndflaten på langs. Et grovt estimat er at en paddle bør være rundt 10% større enn håndflaten men hva den enkelte foretrekker er forskjellig fra person til person.

 Det er viktig at du velger riktig størrelse for hva du vil oppnå med treningen. Om man svømmer med padlere som er for store vil det gå utover teknikken og du risikerer skade. Etterhvert som man øker styrken i armene/overkroppen kan man gå opp i størrelse på padlere.  

 

Størrelsesguide Strokemaker Paddles / Club Power Paddles

XXS  0      14,5 x 13,5
XS     0,5   17 x 15,5 
S        1      19 x 18
M       2      21 x 19
L        3      22 x 21
XL     4      23 x 22
XXL  5      25 x 24

 

Strokemaker padlere kommer med en strikk som kan klippes til 2 håndledd- og 2 fingerstrikker med saks. For å klippe disse bretter du ganske enkelt strikken i 3 like lange lengder. Klipp strikken på skrått diagonalt for å lage spisse ender som gjør det enklere å tre strikken inn i hullene.Klipp deretter en av de 3 lengdene på midten, også skrått diagonalt for å få en spiss ende.

Plasser hånden på padleren (R for høyre hånd, L for venstre hånd) med tommel og pekefinger nær kanten av padleren (se illustrasjon) og tre strikken gjennom hullene over håndleddet og langfingeren, og tre gjennom hullet på den andre siden for å holde hånden på plass. Juster slik at padleren sitter komfortabelt. Du kan klippe av endene som henger på baksiden av padleren, men la det være igjen minst ca 2,5 cm slik at strikken ikke faller ut. 

Du trenger ikke å knyte knuter - hullene vil klemme og holde strikken på plass, noe som også lar deg justere strikken etter behov når du trener.  

 

Spørsmål og svar

Kundeanmeldelser