10%

Omnikin® lekepakke - 3 baller

Lette baller til lek og spill

Varenr: 143650
2 647,-Ordinær pris
2 382,- ink. mva.
1 906,- eks. mva.
1 906,- Exkl. moms
2 382,- Inkl. moms
2 382,- sis.alv.
1 906,- ilman alv.
Antall: (Sett):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
20+ på lager

Omnikin lager svært lette baller i friske farger med utskiftbare blærer. Denne pakken er laget for å introdusere disse ballene til skoler, barnehager og barneidrettsgrupper.

 

Pakken består av:

  • 2 SIX baller
  • 1 Omnikin fotball
  • Ekstra blærer medfølger

 

Omnikin SIX - 46 cm
Superlett ball med sterkt trekk. Denne overdimensjonerte ballen stimulerer samarbeid og koordinasjon så barna utvikler individuelle ferdigheter i tillegg til at det oppfordrer til utradisjonelle spill og leker. Pga den store størrelsen og den lave vekten er de enkle å bruke og er et perfekt hjelpemiddel til å utvikle kreativitet og fantasi.

  • Produsert i nylon med latex
  • Pumpes med vanlig pumpe med nippel    

 

Omnikin® fotball - 36 cm
Superlett fotball til lek og trening. Dette er en stor fotball som særlig egner seg for barn i barnehage og barneskolealder. Her kan barna lære å sparke fotball med en ball som er lett å treffe, og hvor man ikke får vondt hvis man treffes. Omnikin fotball kan som de andre Omnikinballene brukes til nye og kreative leker og spill. Ballen stimulerer koordinasjon og samarbeid hos barna og er et perfekt hjelpemiddel for å forbedre og utvikle fantasi og kreativitet.

  • Produsert i nylontrekk og forsterkede sømmer med nylontråd
  • Pumpes med vanlig pumpe med nippel.  

 

 

 

Vedlikehold av Omnikin®baller:
Ved utendørs bruk er det veldig viktig at beskyttelsesstoffet brettes over hullet slik at det ikke kan det kommer småstein inn på blæren. Vær også veldig forsiktige med skarpe negler direkte mot blæren. Husk også å blås ballen opp så hardt dere klarer før det knytes, slik at det blir nok luft i den. Kin-ball kan spilles på vinteren også. Etterfyll da med luft dersom det trengs. 

 

Rengjøring
Vi anbefaler at trekket til Omnikin ballen vaskes med såpe og vann, ev. tørk av med våtservietter. Heng så trekket opp til tørk.

 

Spørsmål og svar

Kundeanmeldelser

50113