Opinel My First Foldekniv Solid og sikker lommekniv for barn Opinel My First Foldekniv Solid og sikker lommekniv for barn Opinel My First Foldekniv Solid og sikker lommekniv for barn Opinel My First Foldekniv Solid og sikker lommekniv for barn Opinel My First Foldekniv Solid og sikker lommekniv for barn Opinel My First Foldekniv Solid og sikker lommekniv for barn Opinel My First Foldekniv Solid og sikker lommekniv for barn Opinel My First Foldekniv Solid og sikker lommekniv for barn

Opinel My First Foldekniv

Solid og sikker lommekniv for barn

Varenr: V107595
459,- ink. mva.
367,- eks. mva.
367,- Exkl. moms
459,- Inkl. moms
459,- sis.alv.
367,- ilman alv.
Antall: (Stk):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
20+ på fjernlager. Forventet leveringstid 10 dager

My First Opinel-kniv med slire, for piknik, praktisk arbeid og utendørs opplevelser. Min første Opinel med slire er den perfekte kniven for å lære barna å spikke, kutte, beskjære eller forme tre.

 

 • Turkniv og spikkekniv til barn
 • Egnet til naturfag og uteskole

 

Kniven har et blad i rustfritt stål som gjør det enkelt å vedlikeholde og ta vare på. Sliren er laget av resirkulert materiale og tåler tidens tann.
Foldekniven har også den patenterte Virobloc -låsemekanisme som holder bladet trygt lukket under transport eller sikkert åpent mens den er i bruk. Viroblocsystemet baserer seg på at hylsen vris rundt for å oppnå låsingen av bladet.
Systemet ble oppfunnet og patentert i 1955 av Marcel Opinel, da uten låsfunksjon, og ble videreutviklet med låsfunksjon og innført på alle knivene i år 2000.

 

Viroblock er enkelt, driftsikkert og dermed genialt. Vi foreslår tilsyn av voksne når vi lærer barna å bruke kniven.

 

Bladet er vedlikeholdsfritt og laget av rustfritt stål produsert av legendariske Sandvik i Sverige. Legeringen er laget for å gi det beste kompromisset mellom korrosjonsmotstand og mekanisk styrke. Karboninnholdet er 0,5% og krominnholdet er 14,5% noe som sørger for en egg som tåler røff behandling mot harde overflater som f.eks en keramisk skjærefjøl. Kniver med blad i rustfritt stål krever i utgangspunktet mer kunnskap og spesifikke verktøy for sliping, men OPINEL har valgt en hardhet på bladet som ligger på 57 til 59 HRC (Rockwell skala), noe som er et perfekt kompromiss mellom mekanisk styrke og slipevennlighet.

 

 

Flott gaveidè for barn, som oppfyller barn og foreldres forventninger: pedagogisk, eksperimentering, oppdagelse av naturen, mestringsfølelse.

 

Produktdetaljer

 • Bladlengde: 8 cm
  - avrundet spiss
 • Knivblad i 12C27M rustfritt stål
 • Håndtak i lakert bøk, hentet fra miljøvennlige franske skoger
 • Virobloc låsystem låser bladet under bruk og lagring
 • Slire laget av 100% resirkulert PET
  - produsert av plastflasker og regenerert skinn

 

 

Spørsmål og svar

Kundeanmeldelser

353833