Fotball Select Planet 4 Miljøvennlig fotball til kamp og trening Fotball Select Planet 4 Miljøvennlig fotball til kamp og trening Fotball Select Planet 4 Miljøvennlig fotball til kamp og trening Fotball Select Planet 4 Miljøvennlig fotball til kamp og trening Fotball Select Planet 4 Miljøvennlig fotball til kamp og trening Fotball Select Planet 4 Miljøvennlig fotball til kamp og trening

Fotball Select Planet 4

Miljøvennlig fotball til kamp og trening

Varenr: 244328-4
Størrelse
4
5

Størrelsesguide fotballer

699,- ink. mva.
559,- eks. mva.
559,- Exkl. moms
699,- Inkl. moms
699,- sis.alv.
559,- ilman alv.
Antall: (Stk):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
Bestillingsvare 14 dager (estimat)
Velg varianter...

Select har fokus på bærekraftige tiltak og ønsker å redusere miljøpåvirkningen og samtidig skape holdbare kvalitetsprodukter. Som et ledd i deres arbeid med bærekraft har de skapt den nye fotballen Planet som er fremstilt av resirkulerte PET-flasker og naturlig lateks. Til én PLANET-fotball er det brukt 11 PET-flasker. Fotballen passer til spill på gress og kunstgress og kan brukes både til kamp og trening. 32-felters konstruksjon sikrer jevnt svev gjennom luften mens ZeroWing lateksblæren gir ballen god sprett og optimal rundhet. Strukturert overflate gjør den lett å kontrollere, også under våte forhold.

 

  • 60% av ballen er fremstilt ved bruk av naturlige og resirkulerte materialer
  • Ballens ytterlag er laget av PU hvorav 45% stammer fra resirkulerte PET-flasker
  • Ballen består i tillegg av trelagsfòr av polyester, der 80% stammer fra resirkulerte PET-flasker
  • Kamp- og treningsball med lang holdbarhet
  • HSB - Hand Stitched Ball
  • Ballen er pakket inn i papir i stedet for plastpose
  • Kommer i størrelse 4 og 5

 

Ventilen skal settes inn med ventilolje med jevne mellomrom, slik at den ikke tørker ut. Oljen beskytter ventilen, og hjelper ballen til å holde luften over lengre tid.

 

 

Select Sport er en av verdens ledende produsenter av håndsydde baller, og er anerkjent som innovatør innen ballkvalitet. Select benyttes bla. i prestisjefylte turneringer som OL og VM.

Kundeanmeldelser

325682