30%

Airex balansepute Cloud

Myk balansepute

Varenr: 228495
594,- ink. mva.
475,- eks. mva.
475,- Exkl. moms
594,- Inkl. moms
Kampanjepris
849,-Ordinær pris
Antall: (Stk):
-+
Kvantumsrabatt!Volymrabatt!Määräalennus!
3 på lager
Beskrivelse

Hvordan velge balansepute?

TilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Airex Balansepute Cloud er en mykere balansepute som gir mer ustabilitet sammenlignet med balansepute Elite. Dette øker vanskelighetsgraden på treningen i tillegg til at trening med balanseputen fremmer styrke, utholdenhet og balanse.

Airex Balansepute Cloud er godt egnet for trening og forebygging. Balansetrening er viktig for å forebygge skader i knær og ankler og er også gunstig for koordinasjon, reaksjon og stabilitet.

I likhet med Airex Elite har Airex Cloud mønstrete overflate på begge sider som gjør at den ikke sklir så lett. Balanseputen kan også brukes på begge sider. På samme måte som Elite egner Cloud seg også til bruk innendørs, utendørs og i vann.

   
AIREX er synonymt med kvalitet.

  

 • Mønstret over- og underside
 • Varme og komfortable
 • Lette å rengjøre
 • Slitesterke
 • Myke

 

Produktdetaljer:

 • Lengde: 50 cm
 • Bredde: 41 cm
 • Tykkelse: 6 cm 
 • Vekt: 700 gram
 • Materiale: skum
 • Farge: rubinrød (Bordeaux)

 

NB - Vi anbefaler at du bruker Cloud enten barfot eller med sokker - sko kan ripe og ødelegge overflaten.

 

Airex er den lille produsenten av treningsmatter og balanseputer som ble verdensledende i løpet av 50 år! 

Hvordan velge balansepute?

Hvordan velge balansepute?

Airex Solid er fast i skummet og lett å balansere på. Airex Solid egner seg for rehabilitering (nylig opererte), eldre og fitness. 

Airex Elite er standardbalanseputen. Den har middels fasthet og gir middels utfordringer. Den egner seg for fitness, rehabilitering og eldre som ikke trenger så mye stabilitet i underlaget.

Airex Cloud er den mykeste og mest ustabile balanseputen. Gir en skikkelig utfordring og egner seg til fitness og rehabilitering. (som underlag til vektstanga i hip thrusts feks)

Tilbehør
Alternativer
Airex balansepute pakke Myk - Standard - Fast
Kjøp
10%
2 337,-
2 597,-
3
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)
Airex balansepute CloudMyk balanseputeVi bruker balanseputen i rehabilitering og skadeforebyggende trening. Passer veldig godt inn med tanke på rehabilitering av spillere som har fått ankelovertråkk og i fasen "retur til idrett". Da kan en utfordre spilleren innenfor kontrollerte rammer samtidig som en får utfordre balanse, koordinasjon og leddstabilitet (proprioseptiv trening). Cloud er en veldig myk balansepute som utfordrer styrke og stabilitet i større grad enn Solid og Elite, og kan derfor være ypperlig for å tilrettelegge for mer utfordrende øvelser.
269543