Nappe hale sett med borrelåsbelte 15 stk

Borrelåsjustering av belte

Varenr: 231390
899,- ink. mva.
719,- eks. mva.
719,- Exkl. moms
899,- Inkl. moms
899,- sis.alv.
719,- ilman alv.
Antall: (Sett):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
100+ på lager

En individuell lek der «alle er mot alle». Deltakere får utdelt et belte med fire haler på som festes rundt midjen. Det er om å gjøre å stjele flest mulig haler fra de andre ved å nappe dem av belte dem har, men du må også passe på dine egne haler. Haler som stjeles festes på eget belte, eller holdes i hånden om det er fullt på belte. Vinneren er den som har flest haler igjen når spillet avsluttes. Med dette settet kan 15 personer spille samtidig. Dette er en morsom aktivitet som er fin til både oppvarming og hovedaktivitet. Spill gjerne på et begrenset område etter hvor mange som er med å spiller.

 

Nappe hale settet kan brukes til mange ulike aktiviteter, feks flaggfotball, nappe hale med ski eller skøyter på beina. Man kan også legge til utfordringer, som at man bare kan krabbe. Bare fantasien setter en stopper.

 


Settet inneholder 15 stykk belter med borrelås som halene blir festet til. Det er fire haler på hvert belte i fargene: grønn, gul, rød og blå. Beltene er justerbare i størrelsen.

  • 15 belter
    - 4 haler pr belte
  • Meshbag til oppbevaring
  • Lengde på belte: 115 cm

 

Settet er utviklet i samarbeid med prosjektet Fysisk aktiv læring på Høgskolen på Vestlandet.

 

 

Flaggfotball er en light-versjon av amerikansk fotball. Hovedforskjellen er at man ikke bruker beskyttelsesutstyr som skulderpads og hjelm. Fysisk kontakt som feks blokkering og takling er derfor ikke lov. I stedet stopper man ballbærer ved å rive av et flagg som henger i et belte rundt livet.

Flaggfotball blir en egen OL-gren i Los Angeles i 2028

 

Spørsmål og svar

Kundeanmeldelser

280438