Swing Ping Pong

Svingende bordtennisball i line

Varenr: 250305
299,- ink. mva.
239,- eks. mva.
239,- Exkl. moms
299,- Inkl. moms
299,- sis.alv.
239,- ilman alv.
Antall: (Stk):
-+
13 på lager

Swing Ping Pong er en bordtennisball med line som enkelt festes hvor som helst. Bordtennisballen svinger frem og tilbake i den høyden du angir. Høyden justeres enkelt med det svarte hjulet. Ettersom bordtennisballen sitter fast i en line vil den ikke falle i gulvet eller bakken etter slaget, men svinger fint frem og tilbake. Takket være dette kan personer med for eksempel funksjonshemminger enkelt håndtere ballen og utvikle motoriske ferdigheter som øye-håndskoordinasjon.

 

Med Swing Ping Pong trener du i ditt eget tempo og etter dine forutsetninger. Mengden av slag blir stor ettersom den hengende ballen kommer tilbake foran deg. Swing Ping Pong gir helt nye muligheter til å bestemme selv når og hvordan du vil trene og aktivisere deg selv. Motorikk, koordinasjon, reaksjon, balanse og konsentrasjon trenes i tillegg til timing og ballfølelse. Det pedagogiske verktøyet gir en repeterende opplæring hvor alle har mulighet til å utvikle seg etter egne evner og egne forutsetninger.

 

Swing Ping Pong er et treningsverktøy som alle kan ha nytte og glede av. Barn med og uten funksjonshemminger, personer med nedsatt funksjonsevne og til trening for eldre. For personer med demens fungerer Swing Ping Pong som et minnestimulerende verktøy. Swing Ping Pong egner seg til trening og rehabilitering, samt kan brukes stående, sittende og liggende. Treningsverktøyet er svært nyttig når motorikk, koordinasjon og balanse skal trenes. Ved å fokusere på ballen, blir dette også en morsom måte å trene konsentrasjon på.

 

 

Produktdetaljer

  • Lengde på line: 0 - 230 cm
  • Inkludert 2 stk. borrelåsfester 2,5 x 5 cm

Enkel i bruk

  • Fest borrelåsfestet på ønsket sted
  • Heng opp Swing Ping Pong
  • Trekk ut linen med hånden
  • Etter bruk sveives linen inn med det svarte hjulet
    sveiv med klokken

For feste rundt runde gjenstander anbefaler vi borrelåsbånd som kan kjøpes i tillegg.


 

 

Kundeanmeldelser

345568