KIN-BALL® lekepakke vinter

2 store baller, pumpe og ekstra blære

Varenr: 140404-2
4 987,- ink. mva.
3 990,- eks. mva.
3 990,- Exkl. moms
4 987,- Inkl. moms
Kampanjepris
6 234,-Ordinær pris
Antall: (Sett):
-+
18 på lager
Beskrivelse

Spilleregler og tips

TilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Lekepakke vinter med 2 store lette KIN-BALL® baller, pumpe og ekstra blære. Pakken er fin til å bruke utendørs om vinteren.

 

KIN-BALL® er et spill som er utviklet for å aktivisere alle deltakerne. Det er 3 lag på banen. Hvert lag med 4 spillere. KIN-BALL® er utviklet av Mario Demers i Canada, og har nå spillere over hele verden. Sporten er særlig utbredt på skoler.

KIN-BALL består av en blære og et svært solid nylontrekk. Blæren har en stor åpning som knytes igjen når ballen er full. Dette gjør at det går veldig raskt å både fylle og tømme ballen slik at den kan oppbevares uten luft for å spare plass.


Pakken inneholder:

  • 2 stk utendørs KIN-BALL® sport - 102 cm (40 tommer)
  • 1 stk Pumpe til KIN-BALL®
  • 1 stk ekstra blære til 102 cm 
  • Farge: Blå 

 

Vedlikehold av Omnikin® baller
Ved utendørs bruk er det veldig viktig at beskyttelsesstoffet brettes over hullet slik at det ikke kan det kommer småstein inn på blæren. Vær også veldig forsiktige med skarpe negler direkte mot blæren. Vi anbefaler at ballene pumpes opp med Big Air pumpen. Husk også å blås ballen opp så hardt dere klarer før det knytes, slik at det blir nok luft i den. Kin-ball kan spilles på vinteren også. Etterfyll da med luft dersom det trengs, siden volumet på luften minsker i kulden.

Kin-ballen kan også brukes til utallige morsomme leker i gymtimen. Se youtubeklipp.

Spilleregler og tips

Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
65038