Tilbehør Omnikin® blære ventilåpning

Ballstørrelse 36-41 cm

Varenr: 148434
Størrelse
269,- ink. mva.
215,- eks. mva.
215,- Exkl. moms
269,- Inkl. moms
269,- sis.alv.
215,- ilman alv.
Antall: (Stk):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
20+ på lager
Velg varianter...

Omnikin latex blære med ventilåpning. Denne blæren anbefales hvis ballen oppbevares med luft og brukes hyppig. Dette fordi blæren har ventil og holder på luften bedre enn blære med standard åpning (tut). Blæren er laget av lateks og lateks er ferskvare/forbruksvare.

 

Fordelen med ventil på blæren er at man ikke trenger å ''knyte'' igjen ballen, og den holder også lengre på luften enn blærer med ''tut''. Ulempen kan være at det er vanskeligere å tømme den for luft, og at den kan vri seg, slik at ventilen er vanskelig å få tak i hvis ballen brukes med lite luft i.

 

 

Hvilken blære trenger jeg?

  • blære til baller med diameter 36 - 41 cm
  • blære til baller med diameter 46 cm (SIX-ball)
  • blære til baller med diameter 51 - 61 cm

Blærene kan pumpes opp med vanlig ballpumper, men vi anbefaler Big Air pumpen. Bruk da den smaleste ''niplen'' og press/vri denne inn i ventilen. Skal man tømme en slik blære, så må man vri den smaleste niplen på Big Air pumpen inn i ventilen. Se også video under bilder.

 

Hvis ballen ikke blir brukt over lengre tid anbefaler vi at dere drysser et lite lag med talkum inne i ballen/utenpå blæren. Dette bidrar til å opprettholde blærens elastisitet og dermed lever blæren litt lenger.

 

 

 

Kundeanmeldelser

54931