Super Soft Touch Polo Game Spill til kroppsøving på skolen Super Soft Touch Polo Game Spill til kroppsøving på skolen Super Soft Touch Polo Game Spill til kroppsøving på skolen

Super Soft Touch Polo Game

Spill til kroppsøving på skolen

Varenr: 591750
2 999,- ink. mva.
2 399,- eks. mva.
2 399,- Exkl. moms
2 999,- Inkl. moms
2 999,- sis.alv.
2 399,- ilman alv.
Antall: (Sett):
-+
KvantumsrabattVolymrabatterMääräalennus
Bestillingsvare 11 dager (estimat)

Super Soft Touch Polo ligner veldig på andre hockeyspill, men de store og myke køllene sammen med den store softballen gjør det til ett spill som er trykt for alle. Softballen kan også sendes i luften, noe som gjør spillet morsommere og mer utfordrende. Skumdelen på køllene har slitesterkt trekk som ikke flasser eller fliser seg.

 

  • Morsom og trygg aktivitet til kroppsøving

 

 

Settet inneholder

  • 6 blå køller
  • 6 gule køller
  • 2 skumballer

 

Produktdetaljer

  • Kølle lengde: 48 cm
  • Lengde på skumdelen: 30 cm
  • Diameter på skumdelen: 11 cm
    - laget av uretanskum
  • Ball diameter: 15 cm

 

 

 

Forslag til spilleregler, Baseball versjon:

Regler: En angripende spiller kan ikke løpe før han har truffet ballen kastet av kasteren (kasteren) inn i banen. Han må nå en base før motstanderlaget fanger ballen og outer spilleren. Hvis en base nås av en løper før han er ute, går neste spiller opp for å slå på hjemmeplaten. Hvis løperen klarer å gå rundt de tre basene på en gang og komme tilbake til hjemmeplaten, har han et hjemmeløp. Retten til å angripe bytter til det andre laget hvis tre angripende spillere ikke klarer å treffe eller løpe. Spilleperioden (innning) slutter når hvert lag har angrepet én gang. Hvilket lag som har flest poeng etter 9 omganger vinner.

Poeng: Poeng scores etter hvert som baser går ned, men kun laget som har rett til å angripe kan score. Hver spiller som løper ned basene i rekkefølgen 1., 2., 3. og hjemmeplate, får et poeng. Det er ingen bånd i baseball. Hvis de to lagene har samme antall poeng, fortsetter spillet til det ene laget scorer flere poeng i en omgang enn det andre.

 

 

Forslag til spilleregler, Bouncer Ball versjon:

I bouncerball møter 2 lag på 5 hverandre - en keeper og 4 feltspillere. Det spilles på håndballmål. Spillballen er mindre enn en håndball. Spillerne på banen kan kun spille ballen med racketen, aldri med hodet, hendene eller føttene. Enhver som bryter denne regelen begår en foul som dommeren kan tildele et indirekte frispark og et 7m frispark for. Kun målvakten kan spille ballen med hendene, føtter, hode eller med køllen. Laget som har scoret flest mål på slutten av kampen vinner.Bouncer Ball-regler

 

Spørsmål og svar

Kundeanmeldelser