EXIT GetSet - lek og trening i ett 

GetSet riggen fra EXIT er er nesten som en Mini Tuftepark for hagen og kan tilpasses på utallige måter.

Er det et lekeapparat eller er det et treningsapparat? Med Exit GetSet får du faktisk begge deler! 

 

  • EXIT GetSet lar deg skape et spennende leke- og treningsområde i egen hage og det finnes et bredt utvalg av utstyr som kan kobles til stativene som passer for alle aldre og interesser. For de yngre barna kan du velge et GetSet leke- og klatrestativ, komplett med monkeybars, trehusker, turnringer og et klatrenett. Dette gir barna muligheten til å leke og utforske på en sikker og morsom måte, samtidig som de får frisk luft og kan sosialisere med venner og nabolagsbarn.
  • Hvis du selv er en treningsentusiast, eller har eldre barn som er interessert i trening, kan du velge en GetSet treningsenhet. Disse enhetene er utformet for ulike typer fitnessøvelser som push-ups, pull-ups, dips, boksing og mer. Du kan trene når det passer deg, og ha ditt eget utendørs treningstrom hjemme uten å trenge å dra til et eksternt treningsstudio.
  • En av de unike funksjonene med EXIT GetSet er muligheten til å tilpasse din egen monkeybar. Du kan velge å feste individuelle GetSet-tilbehør, slik som trapes og klatrevegg for barna, eller annet sportsutstyr for deg selv. Dette gir deg fleksibilitet til å designe din egen GetSet etter dine preferanser og behov. Du kan også enkelt bytte ut tilbehøret med det enkle opphengssystemet, og dermed endre treningsrutinen eller lekeopplevelsen over tid.
  • Med GetSet monkeybars kan du også kombinere moro og trening. Mens du gjennomfører din egen treningsrutine, kan barna leke ved siden av deg, svinge, klatre og rulle, noe som gjør det til en vinn-vinn situasjon for hele familien. Du kan holde et øye med barna mens du trener, og samtidig oppmuntre til en sunn og aktiv livsstil.
  • Kommer i to varianter: Exit GetSet Monkeybars og Exit GetSet powerstation

 

Exit GetSet modell Powerstation

 

Exit GetSet modell Monkeybars