383262

Beinpress Leg Press Plate Loaded ata

Treningsapparat | For treningssenter

Varenr: AT8009
49 999,- ink. mva.
39 999,- eks. mva.
39 999,- Exkl. moms
49 999,- Inkl. moms
49 999,- sis.alv.
39 999,- ilman alv.
Antall: (Stk):
-+
4 på fjernlager. Forventet leveringstid 10 dager

Beinpress Leg Press Plate Loaded ata er et treningsapparat som brukes til å trene og styrke musklene i bena, spesielt quadriceps, hamstrings og glutes. Dette er en platebasert variant av leg press, som betyr at vekten som brukes til å gi motstand under øvelsen, er i form av en eller flere vektskiver som festes til maskinen.

I motsetning til en seated leg press, hvor vekten er innebygd i apparatet, må du legge til og fjerne vektskiver på Leg Press Plate Loaded for å justere motstanden. Du legger deg ned på ryggen på et flatt sete, og plasserer føttene på en plate som er skråstilt og kan beveges ved å presse den fra deg. Ved å trykke platen fra deg, vil musklene i bena bli aktivert og styrket.

Leg Press Plate Loaded ata er justerbar for å passe til ulike kroppslengder. Det gir også en større frihet til å legge til eller fjerne vekter, noe som kan være nyttig for de som ønsker å tilpasse treningen etter sin egen styrke og kondisjon. Dette apparatet er til deg som virkelig vil kunne trene tungt og få testet dine grenser.

 

 

Produktdetaljer:

 

  • Høyde: 128 cm
  • Bredde: 150 cm
  • Dybde: 215 cm
  • Vekt: 280 kg


 

Monteringstid: Er beregnet til over en time for to personer (med forbehold om at alt er pakket ut av emballasjen).
 

 

Spørsmål og svar

Kundeanmeldelser

383262